בהכשרתי למדתי גם טיפול רגשי וגם ייעוץ זוגי- משפחתי. שילבתי את הכלים שקיבלתי משני האסכולות השונות הללו, צברתי כלים משמעותיים עם הזמן והניסיון ואני מאמינה שיש ביכולתי לעזור בנקודות משמעותיות בחיים. אם נקלעתם למצבים שאינכם יודעים איך להתמודד מולם, או שכל נסיונותכם לייצר שינוי לא עזרו, מוזמנים לפנות לשיחות ייעוץ בנושאים שונים.
המשיכו לקרוא ובדקו אם אתם מוצאים או מוצאות עצמכן זקוקים לייעוץ באחד מהמקרים הכתובים מטה.
איפה זה קורה?
תשלום:
לשיחת התאמה- מוזמנ.ת לפנות:
0545632682
ייעוץ- הורים לבני נוער:
גיל ההתבגרות מביא עימו כל כך הרבה שינויים (פיזיולוגיים, מנטליים, הורמונליים, חברתיים, ועוד)וקשה מאוד להתמודד עם הכל יחד. מצב זה גורם לעיתים לתחושת בדידות אצל הנער ולתסכול אצל ההורים, שאינם מצליחים לתקשר ולהבין את הילדה שלהם כמו פעם.
ב15 שנים האחרונות אני עובדת עם בני נוער. זכיתי להבין קצת יותר טוב איך הם חושבים, למה הם מגיבים כמו שמגיבים ובעיקר עבדתי קשה על הקו הדק שבין לדבר ל"לחפור" ובכך אני מצליחה לייצר תקשורת וקשר קרובים ומבוססי אמון.
מוזמנ.ת לפנות אלי לשיחות יעוץ בנושאים:
ייעוץ - הורים למתבגרים ובוגרים עם מגבלה
גיל ההתבגרות וגיל הבגרות המוקדמת מביאים עימם שינויים רבים אצל האדם עצמו: גופניים, מנטליים, פסיכולוגיים, מחשבתיים ועוד. גם החברה דורשת מהאדם בגילאים אלו לפתח חיי חברה ועצמאות בהתאם לקצב "הנכון".
כשמדובר בילדים עם מגבלה נוצרת מורכבות כפולה: מצד אחד הם נדרשים להתנהג באופן שתואם את החברה. מצד שני החברה, מערכת החינוך ומגוון מוסדות אחרים, מדירים אותם ובכך יוצרים פערים מאוד גדולים שמתלבשים על הפערים האורגניים שגם ככה קיימים.
העולם השתנה ומה שחשבו פעם על א.נשים עם מגבלה לא רלוונטי לחיים היום. קיימות דרכים שונות ומגוונות לעבוד עם כל אחד ואחת, להבין יחד מה הצרכים והרצונות, מה המסוגלות העכשווית, כיצד ניתן להרחיב אותה בהדרגה, בקצב המתאים ובאמונה שלמה שכל התקדמות קטנה היא עדות לכמה עוד אפשר בעתיד.
מוזמנ.ת לפנות אלי לשיחות יעוץ בנושאים:
ייעוץ לגבי תקיעות בחיים
כל אחד מאיתנו עבר ועוד יעבור רגעי תקיעות בחיים. רגעים שהמחשבות לא נותנות להתקדם, שהפחד לעשות טעות מונע להחליט החלטות, שאין לנו את הכלים המתאימים לעשות את הבחירה הנכונה. לעיתים כל מה שאנו צריכים זה להתייעץ עם מישהו חיצוני כדי לאוורור את המחשבות שלנו, לחשוב יחד מחוץ לקופסא, להבין לעומק את התקיעות או הדילמה ואת האפשרויות הקיימות בכדי לצאת מתקיעות.
מוזמנ.ת לפנות אלי לשיחות יעוץ בנושאים:
ייעוץ- איך מתחילים לדבר מיניות?
דיבור על מיניות בהרבה מהמקרים מציף אותנו ברגשות של פחד, בושה, אשמה ומבוכה. מקורן של תחושות אלו מהסביבה שלנו - לא נולדנו איתן. חוסר מודעות לרגשות אלו עלול לגרור למצבים של הימנעות משיח על מין או שיח רדיקלי על מין. שני המצבים יכולים להוביל לחציית הגבולות המיניים שלנו או של הפרטנרים שלנו ומכאן עלול להוביל למרחב מיני שאינו מכבד ואינו מחובר.
כשקשה לנו לשוחח על נושא מסויים, בן או בת הזוג וגם הילדים מושפעים מכך. הם לומדים שאי אפשר להעלות את הנושא הזה בבית, גם אם לא אמרתם זאת במפורש.
מוזמנ.ת לפנות אלי לשיחות יעוץ בנושאים:
רוצה לדעת עוד על מיניות מדוברת?
דף נחיתה
פודקאסט בנושא השפעת ME- TOO על יחסים בין גברים ונשים אפריל 23:
https://drive.google.com/file/d/1SRi5kNKtM5lRE6QXQqCuP3VbPn9qbyrw/view?usp=sharing
פודקאסט -מיניות בזמן מלחמה, נובמבר 23:
https://drive.google.com/file/d/19WSuYaWFKj1DIw4LDppAv1WErnUWyYTq/view?usp=drive_link
פודקאסט- אינטימיות מיניות ומה שביניהם, דצמבר 2023
https://drive.google.com/file/d/1aeM1V0toB6o9eSRPOnQDw3IhEaB0LNVC/view?usp=drive_link